سمعک پارادایس (paradise) فوناک آخرین نسل از سمعکهای فوناک است که پس از نسل مارول (Marvel) معرفی شد. سمعک پارادایس ویژگیهای منحصر به فردی دارد که در ادامه به آن اشاره مینماییم.
تکنولوژی سمعک پارادایس
Autosense OS 4.0
برنامه اتوماتیک سمعک در نسل پارادایس به ورژن ۴ ارتقا پیدا کرده است. بهبود تکنولوژی autosense در سمعکهای پارادایس باعث شدهاست که قدرت انطباق سمعک در محیطهای شنیداری متفاوت بیشتر شود و بیمار تجربهی بهتری در استفاده از سمعک داشته باشد. این تکنولوژی با همکاری تکنولوژی Active Vent Reciver سبب انقلابی در صدای سمعک شدهاست که در ادامه مطلب به آن اشاره میشود.
Active Vent Reciver
در سمعک پارادایس فوناک برای اولین بار در دنیا رسیور یا بلندگوی هوشمند برای سمعک به وجود آمدهاست. در این تکنولوژی ونت فعالی با قابلیت باز و بسته شدن بر اساس محیطی که کاربر سمعک در آن قرار دارد در رسیور سمعک تعبیه شدهاست. با کمک این ویژگی قابلیت درک گفتار در حضور نویز به میزان 10% بهتر میشود.
تکنولوژی Active Vent Reciver با همکاری تکنولوژی Autosense OS 4.0 کار میکند. بدین صورت که هنگامی که نویز محیط از حد مجاز بیشتر میشود تکنولوژی Autosense OS 4.0 دستور بستهشدن ونت رسیور را میدهد. این عمل باعث میشود که نویز محیطی از طریق ونت سمعک به گوش بیمار وارد نشود و بیمار از مزیت تجویز بسته یا closed استفاده نماید و هنگامی که نویز محیط کاهش یافت Autosense OS 4.0 دستور باز شدن ونت را صادر مینماید تا بیمار از شنیدن صدای طبیعی لذت ببرد. این قابلیت مخصوصا برای افراد دارای افت شنوایی متوسط و کمتر بسیار کاربردی است.
همچنین هنگامی که سمعک به دستگاهای بلوتوثی از جمله تلویزیون یا گوشی همراه هنگام گوش دادن به موسیقی یا مکالمه وصل میشود، ونت سمعک بهصورت اتوماتیک بسته میشود تا کیفیت صوتی بهتری برای بیمار فراهم شود. همچنین هنگامی که به از حالت اتصال بلوتوثی به حالت عادی شنیداری محیطی تغییر میکند، در صورتی که نویز محیط در محدوده نرمال باشد ونت سمعک باز میشود.
Connectivity
یکی از بزرگترین مزیتهای سمعکهای پارادایس اتصال مستقیم سمعک به موبایل و دستگاههای بلوتوثی در هر دو سیستم عامل android و IOS است. نسل سمعک پارادایس قابلیت اتصال همزمان به 8 منبع بلوتوثی را دارد.همچنین میتوان آنرا به دو گوشی همراه به صورت همزمان وصل کرد که این ویژگی برای افرادی که دو گوشی همراه دارند بسیار کاربردی است.
یکی از بزرگترین مشکلات افراد دارای سمعک مشکل در شنیدن صدای تلفن یا تلویزیون است. با استفاده از تکنولوژی Conectivity میتوان هنگام مکالمه تلفنی یا گوش دادن به آهنگ از سمعک همچون هندسفری استفاده کرد و صدای گوشی یا تلویزیون را مستقیما از سمعک شنید.
Motion Seneor
میکروفون سمعکها هنگامی که در مواجهه با نویز قرار میگیرند برای دریافت بهتر صدا و حذف نویز از حالت Omni به حالت دایرکشنال تغییر پیدا میکنند. این ویژگی اتوماتیک در حالتی که بیمار در حال حرکت باشد به علت تغییر مکان بیمار نسبت به منبع صوتی کارایی کمتری پیدا میکند. تکنولوژی Motion Seneor باعث میشود که سمعک تشخیص دهد که بیمار در حال حرکت است یا خیر و طبق آن سیستم دایرکشنالیتی یا omni سمعک را تنظیم نماید تا کاربر کیفیت صدای بهتری را تجربه کند.
Speech Enhanser
یکی از مشکلات افراد دارای سمعک عدم دریافت کامل صدای گفتار در زمانی است که طرف مقابل مکالمه با صدای آرام صحبت کند. این تکنولوژی سبب میشود که هنگامی که شخص مقابل با صدای آرام صحبت میکند قدرت دریافت سیگنال گفتاری توسط سمعک بیشتر شود و بیمار درک بهتری نسبت به گفتار داشته باشد.
Top Control
برای راحتی بیشتر بیمار در این تکنولوژی تنظیمات دستی سمعک با ضربهزدن به لاله گوش کنترل میشوند.
مدلهای گروه پارادایس
- سمعکهای ریک یا RIC پارادایس با نام Audeo یا Audéo
سمعکهای ریک گروه پارادایس شامل ۴ سطح کیفیتی میباشند.این ۴ سطح تکنولوژی در ۳ مدل عرضه شدهاند.یک مدل سمعک قابل شارژ و دو مدل سمعک باتری دار
- سمعک پشتگوشی پارادایس Naída یا Naida
گروه سمعک نایدا یکی از محبوبترین سمعک های فوناک در ایران میباشد. نسل جدید سمعک نایدا در گروه پارادایس برای کمشنواییهای شدید تا عمیق مناسب میباشد و در قدرت UP عرضه شدهاست. این سمعک از باتری ۶۷۵ استفاده میکند.
- سمعک CROS
این سمعک برای افرادی که دارای یک گوش غیرقابل تقویت میباشند طراحی شدهاست و در دو مدل شارژی و باتری خور به بازار معرفی شدهاست.
- سمعک داخلگوشی پارادایس
سمعکهای داخلگوشی پارادایس آخرین مدل سمعکهای پارادایس میباشند که بازار عرضه شدهاند. این سمعکها با نام Virtro Paradise بتازگی تولید شدهاند و هنوز به ایران وارد نشدهاند.
برای راهنمایی بیشتر در مورد سمعکهای پارادایس با تیم مشاوران سمعک صمیمی تماس حاصل فرمایید.