سمعک زیمنس یا سمعک سیگنیا نامی آشنا برای همه است که نیازی به معرفی ندارد. در ساخت اکثر وسایل الکتریکی ردپایی از شرکت زیمنس دیده می‌شود. بیشتر از یک قرن است که شرکت زیمنس در زمینه تولید سمعک فعالیت می‌نماید و همیشه یکی از شرکت های پیشرو در زمینه تجهیزات شنوایی بوده است. برند سمعک زیمنس با نام سمعک سیگنیا نیز شناخته می‌شود.

سمعک زیمنس
سمعک زیمنس

شرکت زیمنس یکی از بهترین برندهای خوش نام و با کیفیت است که درصد رضایت بیماران از کیفیت صدای سمعک حتی در رده‌های پایین زیمنس بسیار بالا می‌باشد.

در سال 2015 شرکت زیمنس بخش تولید سمعک خود را به شرکت سیوانتوس(Sivantos) انتقال داد. شرکت سیوانتس از این سال سمعک زیمنس را به نام سیگنیا تغییر داده است. در راستای دستیابی به ساخت سمعک های بهتر و نزدیکتر به شنوایی طبیعی در سال 2019 شرکت سیوانتوس با شرکت قدرتمند ویدکس دانمارک ادغام گردید و شرکت WS Audiology را تاسیس کردند. مهمترین دغدغه‌ی افراد دارای سمعک خدمات پس از فروش سمعک می‌باشد. در حال حاضر یکی از بهترین سمعک های موجود در کشور از نظر خدمات پس از فروش سمعک زیمنس یا سیگنیا می‌باشد.

WS Audiology شرکت
کمپانی WS Audiology

زیرمجموعه‌های سمعک زیمنس یا سیگنیا

سمعک

شرکت زیمنس دارای ۴ زیرمجموعه است که شامل برندهای AM ،Rexton ، Audioservice می‌باشد که با سمعک Siemense مجموعا 4 برند می‌باشند.

هر 4 برند ویژگی های مشترک زیادی دارند و می‌توان گفت که در جزئیات با هم اختلاف دارند.

انواع سمعک زیمنس از نظر شکل ظاهری

انواع سمعک زیمنس
انواع سمعک زیمنس

سمعک‌های زیمنس از نظر شکل ظاهری به 4 دسته داخل‌گوشی‏، پشت‌گوشی، ریک و نامرئی تقسیم می‌شوند. هر نوع از این سمعک‌ها با نام مخصوص به خود از سایر سمعک‌های زیمنس جدا می‌شوند، که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

سمعک‌های پشت‌گوشی زیمنس

سمعک پشت گوش زیمنس موشن (Motion) نامگذاری شده‌اند.

سمعک موشن زیمنس
سمعک موشن زیمنس

سمعک ریک زیمنس

به مدل سمعک ریک زیمنس پیور (Pure) گفته می‌شود. همچنین سمعک‌های Slim Ric که نوعی از Ricها هستند و به تازگی وارد بازار شده‌اند، استایلتو (Styletto) نامیده می‌شوند.

سمعک ریک زیمنس
سمعک ریک زیمنس

سمعک‌های داخل‌گوشی اینزیو(Insio) زیمنس

سمعک اینزیو زیمنس
سمعک اینزیو زیمنس

سمعک‌های نامرئی داخل‌گوشی زیمنس

سمعک‌های نامرئی داخل‌گوشی زیمنس insio IIC نامیده می‌شوند که دارای دو نوع سمعک قابل‌ساخت و پیش‌ساخته (آماده) می‌باشند. به سمعک‌های نامرئی آماده زیمنس سیلک (silk) گفته می‌شود. این نوع از سمعکها نیازی به قالب گیری از گوش و ساخت ندارند و به وسیله پروب تجویز می‌شوند و یکی از کوچکترین سمعک‌های موجود در بازار می‌باشند.

سمعک نامرئی زیمنس
سمعک نامرئی زیمنس

انوع رده سمعک‌ زیمنس

سمعک زیمنس بر اساس رده شامل 4 سری (پایه، استاندارد، پیشرفته و ممتاز) می‌باشد.

سمعک‌های رده پایه (Essential) زیمنس

سمعک اویرون زینس
سمعک اوریون زیمنس

سمعک‌های زیمنس در رده پایه یا Esential شامل سمعک هایی با تکنولوژی معمولی می‌باشند و در رده قیمتی اقتصادی قرار می‌گیرند. کیفیت صدا و استحکام این رده در حد قابل قبولی می‌باشد و رضایت بیماران از این رده در حد متوسط و متوسط رو به بالا می‌باشد.این رده برای افرادی که بیشتر در محیط خانه هستند، مناسب می‌باشد.رضایت بیمار در این رده از سمعک‌ها در محیط آرام بالای 90% و در محیط صوتی شلوغ 50% می‌باشد.

این رده شامل سمعکهای Orion ،Orion2 ،Sirion ،Sirion2 ،intuis، intuis2 ،1PX ،2PX ،1NX ،2NX می‌شوند.که دارای مدلهای پشت‌گوشی ، داخل‌گوشی ، ریک و نامرئی می‌باشند.

سمعک‌های رده استاندارد (Standard) زیمنس

سمعک زیمنس
سمعک زیمنس

سمعک‌های سری استاندارد (Standard) زیمنس دارای 24 کانال پردازشی هوشمند می‌باشند.کیفیت و رضایت بیماران در این سری بالا می‌باشد.از نظر تکنولوژی این رده دارای کیفیت متوسط رو به بالا می‌باشند. این سری برای افرادی که فعالیت اجتماعی متوسط دارند و به اصطلاح بازنشسته هستند،مناسب می‌باشد. رضایت بیمار در این رده از سمعک‌ها در محیط آرام بالای 90% و در محیط صوتی شلوغ 70% می‌باشد.

این رده شامل سمعک‌های Teneo ،3PX ،3NX ،3Xمی‌باشند. که شامل سمعکهای پشت‌‌گوشی و داخل گوشی و ریک می‌باشند. به طور کلی اگر عدد 3 در کنار نام سمعک زیمنس بود، منظور سمعک سری استاندارد می‌باشد.

سمعک‌های رده پیشرفته (Advance) زیمنس

سمعک زیمنس
سمعک زیمنس

سمعک‌های رده پیشرفته (Advance) زیمنس دارای 32 کانال پردازشی هوشمند می‌باشند. این سری از سمعک‌های زیمنس با عدد 5 از سایر رده‌های جدا می‌شوند. رضایت بیماران در این سری بسیار بالا است.این سری برای افراد دارای فعالیت اجتماعی بالا بسیار مناسب می‌باشد. سطح تکنولوژی بالای این سری به کمک تعداد کانال بالا باعث می‌شوند که صداهای گفتاری کاملا از نویز و صداهای مزاحم محیطی جدا شوند و بیمار تنها صدای گفتاری خالص را بشنود. این تکنولوژی برای محیطهای شلوغ که چندین صدا با هم ادغام می‌شوند، بسیار کاربردی می‌باشد. رضایت بیمار در این رده از سمعک‌ها در محیط آرام بالای 95% و در محیط صوتی شلوغ بالای 80% می‌باشد

سمعک‌های این سری شامل5NX ،5PX ،5X می‌باشند که در سه نوع داخل گوشی،پشت‌گوشی و ریک موجود هستند.

سمعک‌های سری ممتاز (Premium) زیمنس

سمعک زیمنس
سمعک زیمنس

سمعک‌های سری ممتاز (Premium) زیمنس دارای بروزترین و پیشرفته‌ترین تکنولوژی زیمنس می‌باشد. سمعک‌های این سری با عدد 7 از بقیه سمعک‌های زیمنس جدا می‌شوند. این رده دارای 48 کانال پردازشی هوشمند است که باعث می‌شود صدای دریافتی سمعک به نزدیکترین حالت نسبت به شنوایی طبیعی باشد. سری ۷ زیمنس برای دانشجویان،معلمان،اساتید دانشگاه،سخنرانان و به طور کلی افراد شاغلی که در طول روز مجبور به برقراری مکالمه و شنیدن صحبت های افراد گوناگون و در فاصله های مختلفی هستند،بهترین گزینه است.رضایت بیمار در این رده از سمعک‌ها در محیط آرام 100% و در محیط صوتی شلوغ 95% می‌باشد

این سری شامل سمعک‌های 7NX ،7PX ،7Xمی‌باشد.که در هر سه نوع داخل‌گوشی،پشت‌گوشی و ریک موجود می‌باشند.

انواع تکنولوژی سمعک‌ زیمنس

سمعکهای شرکت زیمنس یا سیگنیا دارای 6 پلتفورم و یا تکنولوژی می‌باشند.تکنولوژی باینکس (Binax) و مایکان (Micon) زیمنس، ساخت قبل 2015 بوده و مربوط به خود شرکت زیمنس می‌باشند.4 تکنولوژی دیگر که از سال 2016 به بعد به بازار ارائه شده‌اند شامل پرایمکس (Primax)، اِن‌ایکس (NX)، اکسپرینس (Xperience) و ای‌ایکس (AX) می‌باشند. تمامی تکنولوژی‌های سمعک زیمنس از رده 1 تا 7 دارای سمعک می‌باشند.

سال ساخت این تکنولوژی‌ها به ترتیب زیر می‌باشند

در حال حاضر پیشرفته‌ترین تکنولوژی موجود در ایران Signia Xperience می‌باشد که در هر پنج رده 1 ،2 ، 3 ، 5 و 7 قابل عرضه می‌باشند.

به عنوان مثال هنگامی که گفته می‌شود این سمعک Pure 5 NX است به این معنی می باشد که سمعک سری ۵ زیمنس مدل ریک و با تکنولوژی NX می‌باشد.

انواع سمعک‌ زیمنس بر اساس قدرت سمعک‌ها

قیمت سمعک‌ زیمنس

در حال حاضر رده پایه زیمنس از قیمت ۲/۵۰۰هزارتومان رو به بالا شروع می‌شوند.هر چه تکنولوژی سمعک پیشرفته‌تر باشد قیمت سمعک بیشتر می‌شود.

سمعک‌های تکنولوژی Micon زیمنس

سمعک‌های تکنولوژی Micon زیمنس در سال 2012 به بازار عرضه شده‌اند. micon در زمان خود همانند انقلابی در دنیای سمعک بود. کیفیت صدای عالی و شفاف ،مقاومت در برابر آب و قابلیت وایرلس از ویژگی‌های تکنولوژی مایکان زیمنس می‌باشد. این تکنولوژی در مقایسه با تکنولوژی‌های قبل سال 2012 زیمنس بسیار هوشمندتر بوده و توانایی 250 میلیون محاسبه در ثانیه را دارد. این توانایی محاسبه بالا با کمک 18 میلیون ترانزیستور انجام می‌گیرد.

سمعک‌های Micon زیمنس همگی دارای تکنولوژی Best Sound Technology می‌باشند.این تکنولوژی اولین بار در سال 2010 توسط زیمنس معرفی شد و زیر بنا و پایه‌ی هر نوع تکنولوژی دیگری است که تا به امروز در شرکت زیمنس تولید شده‌است. تکنولوژی Best Sound Technology باعث می‌شود که سمعک از حالت دیجیتال به حالت هوشمند تغییر کند. بدین صورت که در محیط‌های شنوایی متفاوت تنظیمات متفاوتی را برای کاربر سمعک ارائه می‌دهد و باعث می‌شود که بیمار در هر شرایطی بهترین شنوایی را داشته باشد. همچنین با استفاده از این تکنولوژی عملکرد میکروفون‌های دایرکشنال بسیار بهتر شده‌است و سمعک بهتر از قبل می‌تواند فرکانس‌های گفتاری را از نویز تشخیص دهد. سیستم حذف فیدبک یا همان سوت‌زدن سمعک نیز با استفاده از تکنولوژی Best Sound Technology بسیار بهبود پیدا کرده‌است.

مایکان دارای انواع سمعک است که می‌توان آن‌ها برای تمامی افت‌های شنوایی از ملایم تا شدید تجویز کرد. سمعک‌های مایکان زیمنس تا 48 کانال پردازشی هوشمند در بازار موجود می‌باشند. در زیر به معرفی مدل سمعک‌های micon می‌پردازیم.

سمعک‌های ریک micon زیمنس

سمعک ace micon
سمعک ace micon

سمعک‌های ریک MiCON شامل سمعک‌های Pure و Ace می‌شوند. سمعک Ace از نظر اندازه بسیار کوچک بوده و از نوع ریک نامرئی می‌باشد.

سمعک‌های پشت‌گوشی micon زیمنس

سمعک پشت‌گوشی مایکان زیمنس
سمعک پشت‌گوشی مایکان زیمنس

سمعک‌های پشت‌گوشی micon زیمنس در چهار مدل motion ، Nitro، Life و Aquaris به بازار عرضه شده‌اند. سمعک‌های پشت‌گوشی مایکان توانایی پوشش تمامی انواع کم‌شنوایی‌ها را دارند. سمعک ‌life کوچکترین سمعک پشت گوشی مایکان است که می‌توان آنرا هم بوسیله قالب و هم تین‌تیوب تجویز کرد. سمعک Nitro از نوع سوپرپاور بوده و مناسب افت‌های شنوایی شدید تا عمیق می‌باشد. سمعک Aquaris هم همانگونه که از نامش پیداست در مقایسه با سایر پشت‌گوشی‌های مایکان زیمنس دارای مقاومت بیشتری نسبت به آب می‌باشد.

در سری motion نیز دارای دو نوع سمعک M و SX می‌باشد. مدل SX دارای سایز کوچکتر و قدرت کمتر می‌باشد و برای کم‌شنوایی‌های ملایم و متوسط تجویز می‌شود. مدل ‌M دارای سایز و قدرت بیشتر نسبت به مدل SX است و برای کم‌شنوایی‌های متوسط و متوسط تا شدید تجویز می‌گردد.

سمعک داخل‌گوشی مایکان زیمنس

سمعک داخل‌گوشی زیمنس
سمعک مایکان داخل‌گوشی

سمعک insio micon تنها سمعک داخل‌گوشی سری مایکان می‌باشد. این سمعک دارای مدار کاهنده وزوز گوش، مقاومت در برابر آب و همچنین قابلیت وایرلس می‌باشد.

سمعک‌های تکنولوژی Binax زیمنس

در سال 2014 شرکت زیمنس تکنولوژی binax را معرفی نمود. تکنولوژی باینکس (BX) زیمنس همانگونه که از اسم آن مشخص است برای بهبود شنوایی دو گوشی به بازار معرفی شد. ویژگی متمایز سمعک‌های دارای تکنولوژی binax در مقایسه با سایر تکنولوژی‌های پیشین زیمنس این است که با استفاده از این تکنولوژی سمعک‌های چپ و راست می‌توانند به صورت وایرلس با یکدیگر در ارتباط باشند و این ارتباط سبب می‌شود که شنوایی بیمار مخصوصا در محیط‌های دارای نویز زیاد و شلوغ به میزان قابل توجهی بهبود بیابد.

تکنولوژی binax زیمنس
تکنولوژی binax زیمنس

سمعک‌های دارای تکنولوژی binax تماما وایرلس بوده و از طریق قابلیت وایرلس با یکدیگر در ارتباط می‌باشند. سمعک‌های تکنولوژی باینکس سه ویژگی Binax Focus، Binax Sound و Binax Guide دارند. تکنولوژی binax با استفاده از قابلیت وایرلس سمعک‌ها و اشتراک‌گذاری اطلاعات این تکنولوژی‌ها بین دو سمعک چپ و راست سبب بهبود شنوایی بیمار در محیط‌های شلوغ مثل مهمانی‌های بزرگ، رستوران‌ها، داخل اتوموبیل و در خضور باد می‌شود.

تکنولوژی Binax Sound

سمعک‌های نسل تکنولوژی binax زیمنس دارای دو نوع میکروفون جهت‌دار (Directional) و همه‌جهت (Omni) هستند. با استفاده از میکروفون‌های جهت‌دار فرکانس‌های گفتاری روبرور و با استفاده از میکروفون همه‌جهت فرکانس‌های صوتی به صورت 360 درجه جمع‌آوری می‌شوند. این میکروفون‌ها به غیر از سمعک‌های داخل‌گوشی نامرئی در سایر سمعک‌های باینکس موجود می‌باشند.

این دو نوع میکروفون به صورت اتوماتیک و هوشمند به بررسی و آنالیز فرکانس‌های صوتی در محیط‌ اطراف بیمار می‌پردازند و نویز‌های اضافی را از صداهای دیگر جدا می‌سازند، سپس با استفاده از قابلیت وایرلس تکنولوژی binax زیمنس، اطلاعات دریافتی از میکروفون‌های دو سمعک با یکدیگر به اشتراک گذاشته‌ می‌شود و پس از پردازش در سمعک‌ها در اختیار بیمار گذاشته می‌شود. تکنولوژی Binax Sound باعث می‌شود که بیمار حداکثر شنوایی را داشته باشد.

تکنولوژی Binax Guide

تکنولوژی باینکس زیمنس
تکنولوژی باینکس زیمنس

کلمه guide به معنای راهنمایی کردن می‌باشد و به همین دلیل در تکنولوژی Binax Guide استفاده شده‌است. با استفاده از تکنولوژی Binax Guide سمعک می‌تواند که محیط صوتی اطراف بیمار را به صورت پیوسته و مداوم آنالیز کند و فرکانس‌های گفتاری را از نویز‌های محیطی تشخیص دهد و مطابق اطلاعات دریافتی میکروفون‌های سمعک را بین حالت omni و directional تغییر دهد ،تا حداکثر گفتار برای بیمار دریافت گردد.

به عنوان مثال هنگامی که گفتار از روبرو باشد، تکنولوژی Binax Guide میکروفون دایرکشنال را فعال می‌نماید تا فقط فرکانس‌های روبرو دریافت گردد و هنگامی که چندین نفر به صورت همزمان از چند جهت مختلف در حال صحبت‌کردن می‌باشند، میکروفون omni را فعال می‌نماید و سمعک از همه جهات صداها را دریافت می‌نماید.

تکنولوژی Binax Focus

تکنولوژی زیمنس
تکنولوژی Narrow Directionality

تکنولوژی Binax Focus برای بهبود عملکرد میکروفون دایرکشنال بوجود آمده‌است. این تکنولوژی با استفاده از قابلیت Narrow Directionality یا جهت‌گیری باریک سبب می‌شود که فرکانس‌های گفتاری که از روبرو می‌آیند با دقت بیشتری جمع‌آوری و پردازش شوند و شنوایی بیمار در شرایط سخت شنوایی و در در محیط‌های شلوغ بهبود بیابد.

سمعک‌های تکنولوژی Binax زیمنس

تکنولوژی Binax زیمنس دارای سمعک‌های نامرئی داخل گوشی و ریک در هر رده 3 ،5 و 7 زیمنس می‌باشد و قابلیت متصل‌شدن به اپلیکیشن گوشی برای تغییر صدا و برنامه‌های سمعک را دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

سمعک‌های ریک Binax زیمنس

سمعک ریک باینکس زیمنس
سمعک ریک باینکس زیمنس

اکثر تولیدات تکنولوژی بایکنس مربوط به سمعک‌های ریک می‌باشد. سمعک‌های Pure binax ,Carat binax ,Ace binax سمعک‌های ریک باینکس زیمنس می‌باشند. سمعک Pure Binax از باتری 312 استفاده می‌نماید و تماما وایرلس می‌باشد. همچنینی در سمعک Pure Binax سمعک قابل شارژ نیز به بازار عرضه شده‌است که با هر شارژ سمعک، میتوان به مدت 5ساعت و نیم از سمعک استفاده کرد. مدل Ace Binax نیز کوچکترین سمعک ریک تکنولوژی باینکس است که از باتری 10 استفاده می‌نماید.

سمعک Carat Binax زیمنس نیز دارای دو مدل Carat و Carat A می‌باشد. مدل Carat binax قابل شارژ می‌باشد و مدل Carat A از باتری شماره 13 استفاده می‌نماید. با وجود اینکه سمعک Carat A از باتری شماره 13 استفاده می‌نماید، اندازه سمعک کوچک می‌باشد. همچنین به دلیل استفاده از باتری شماره 13، مصرف باتری سمعک بسیار پایین می‌باشد.

سمعک‌های داخل‌گوشی Binax زیمنس

سمعک داخل‌گوشی باینکس زیمنس
سمعک داخل‌گوشی باینکس زیمنس

سمعک insio Binax مدل داخل‌گوشی سمعک Binax زیمنس است. سمعک insio در چهار سایز CIC ،ITE ،ITC و IIC (داخل‌گوشی نامرئی) به بازار ارائه شده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع سمعک داخل‌گوشی می‌توانید به مطلب سمعک داخل‌گوشی مراجعه نمایید.

تکنولوژی Primax زیمنس

شرکت زیمنس در سال 2016 سمعک‌های دارای تکنولوژی Primax که به اختصار PX نامیده می‌شود، به بازار معرفی نمود. در تکنولوژی پرایمکس زیمنس علاوه بر ویژگی‌های تکنولوژی‌های قبلی زیمنس (Binax و Micon) امکانات جدیدی به سمعک‌ها اضافه شد، که سبب بهبود درک گفتار بیمار می‌گردید. Speech Master یکی از ویژگی‌های بارز و انقلابی تکنولوژی PX است که سبب متمایز شدن پرایمکس از سایر تکنولوژی‌ها شده‌است.

در تکنولوژی Speech Master از داده‌های ثبت‌شده حاصل از فعالیت مغزی (EEG) بیماران دارای سمعک در شرایط متفاوت شنیداری برای بهبود شنوایی بیماران دارای سمعک استفاده شده‌است. بدین صورت که از بیماران در محیط‌های صوتی و نویزی متفاوت نوار مغز گرفته می‌شود تا میزان تلاش مغز برای شنیدن در محیط‌های متفاوت سنجیده شود. قبل از این روش از بیماران در مورد میزان تلاش شنیداری در محیط‌های متفاوت سوال پرسیده می‌شود و اطلاعات دقیقی از این روش بدست نمی‌آمد. پس از ثبت اطلاعات حاصل از EEG در بیماران در شرایط شنیداری متفاوت و جمع‌آوری اطلاعات چندین سال و هزاران بیماران مختلف سرانجام شرکت زیمنس تکنولوژی Speech Master را در پلتفورم پرایمکس معرفی نمود.

تکنولوژی Speech Master با استفاده از داده‌های EEG در هر محیط شنیداری بهترین حالت شنیداری را برای بیماران فراهم می‌کند. بدین صورت که هنگام ورود به محیط داده‌های حاصل از میزان فرکانس‌های گفتاری و میزان نویز محیط و صدای فرد دارای سمعک را آنالیز می‌کند و سپس تکنولوژی Speech master به صورت هوشمند با هماهنگی بین میکروفون‌های Omni و Directional سمعک ، سیستم Noise manager (کاهش نویز محیطی) ، Echo Sheild (کمتر کردن اکو ) ،sound smoothing (کاهش صداهای ناگهانی و بلند) و برنامه‌ی مخصوص صدای تلویزیون و موسیقی سبب می شود که مغز بیمار کمترین سختی را برای شنیدن تجربه کند. از این رو شعار تکنولوژی پرایمکس Redefining the ease of listening به معنای راحتی در شنیدن می‌باشد.

با استفاده از تکنولوژی پرایمکس صداهای گفتاری در هر محیطی نسبت به سایر صداها بیشتر تقویت می‌شوند که باعث راحتی شنیداری بیمار می‌گردد.

سمعک‌های تکنولوژی Primax زیمنس

شرکت زیمنس به علت کیفیت‌ صدای بالایی که تکنولوژی PX دارد، طیف زیادی از سمعک‌های داخل‌گوشی ،پشت‌گوشی و ریک را با تکنولوژی پرایمکس به بازار عرضه کرده‌است. این سمعک‌ها در 5 رده 1px ، 3px ، 2px ،1px و 7px تولید شده‌اند که بسته به رده دارای 16 تا 48 کانال پردازشی هوشمند می‌باشند. در ادامه به معرفی سمعک‌های دارای تکنولوژی px می‌پردازیم. کلیه سمعک‌های تکنولوژی پرایمکس قابلیت اتصال به اپلیکیشن گوشی همراه را دارند و با استفاده از این اپلیکیشن بیمار می‌تواند میزان ولوم صدا و برنامه‌های شنیداری سمعک را تغییر دهد.

سمعک Pure Primax زیمنس

سمعک Pure Primax زیمنس
سمعک Pure Primax زیمنس

سمعک Pure Primax زیمنس یکی از پرطرفدارین سمعک‌های دارای تکنولوژی پرایمکس است که به بازار عرضه شده‌است. این سمعک از نوع ریک (RIC) می‌باشد و تمامی ویژگی‌های تکنولوژی px را دارد.خصوصت ممتازی که سمعک‌های ریک دارند این است که قابلیت تعویض رسیور یا بلندگو سمعک را دارند و می‌توان بلندگوی‌ها دارای قدرت مختلف را برای سمعک استفاده کرد. از این رو سمعک Pure Primax را می‌توان برای تمامی انواع کم‌شنوایی‌ها از ملایم تا شدید تجویز کرد و برای این کار کافی است که از بلندگوی متناسب با کم‌شنوایی بیمار برای بیمار استفاده شود.

سمعک Pure Primax زیمنس دارای طراحی بسیار زیبا می‌باشد و از نوع سمعک ریک نامرئی محسوب می‌شود. برای استفاده ار تمامی تکنولوژی‌های پرایمکس بهتر است که این سمعک به صورت دوگوشی تجویز شود.

سمعک Pure Primax زیمنس یا سیگنیا در در دو مدل قابل شارژ و باتری‌دار به بازار عرضه شده‌است. در نوع باتری‌دار از باتری شماره 312 برای سمعک استفاده می‌شود.

قیمت سمعک Pure Primax بسته به رده تکنولوژی متفاوت می‌باشد و هر چه رده سمعک بالاتر برود، قیمت آن نیز بیشتر می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت سمعک‌های PURE PRIMAX می‌توانید به تیم مشاوران سمعک صمیمی تماس حاصل فرمائید.

سمعک Ace Primax زیمنس

سمعک Ace Primax زیمنس
سمعک Ace Primax زیمنس

سمعک Ace Primax زیمنس یکی از پرطرفدارترین سمعک‌های تکنولوژی پرایمکس زیمنس است. دلیل این محبوبیت سایز کوچک سمعک Ace می‌باشد که سبب شده‌است این سمعک کاملا نامرئی باشد. سمعک Ace به علت سایز کوچکی که دارد از باتری شماره 10 استفاده می‌کند و تنها در یک مدل باتری‌دار به بازار عرضه شده‌است. سمعک Ace Primax زیمنس دارای کوچکترین سایز بین سمعک‌های ریک تکنولوژی پرایمکس می‌باشد و می‌توان آنرا برای تمامی کم‌شنوایی‌ها از ملایم تا شدید تجویز کرد.

قیمت سمعک Ace Primax زیمنس بسته به رده تکنولوژی متفاوت است و هر چه سمعک دارای تکنولوژی پیشرفته‌تری باشد، قیمت سمعک بالاتر می‌رود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت سمعک Ace می‌توانید با بخش فروش سمعک صمیمی تماس حاصل فرمایید.

سمعک Insio primax زیمنس

سمعک داخل‌گوشی پرایمکس زیمنس
سمعک داخل‌گوشی پرایمکس زیمنس

سمعک‌های داخل‌گوشی در تکنولوژی primax همچون سایر تکنولوژی‌های دیگر زیمنس insio نامیده می‌شوند. سمعک‌های insio primax دارای سایز‌های مختلف IIC ،CIC، ITCو ITE می‌باشند.

سمعک Motion Primax زیمنس

سمعک Motion Primax مدل پشت‌گوشی تکنولوژی پرایمکس است که در چندین مدل به بازار عرضه شده‌است و بسته به مدل توانایی پوشش تمامی انواع کم‌شنوایی‌ها را دارند. در زیر انواع مدل سمعک Motion Primax زیمنس را معرفی نموده‌ایم.

سمعک Silk Primax زیمنس

سمعک سیلک زیمنس
سمعک سیلک زیمنس

سمعک Silk Primax زیمنس مدل داخل‌گوشی نامرئی پیش‌ساخته یا آماده زینمس می‌باشد. تجویز سمعک سیلک نیاز به قالبگیری از گوش بیمار ندارد و می‌توان به صورت آنی و با استفاده از پروب متناسب با سایز کانال گوش بیمار آنرا برای بیمار تجویز کرد.

تکنولوژی NX زیمنس یا سیگنیا

سمعک سیگنیا

شرکت زیمنس یا سیگنیا در سال 2017 تکنولوژی Natural eXperience را کلمه مخفف NX روانه بازار نمود. در NX امکانات و ویژگی‌های تکنولوژی‌های قبلی زیمنس بهبود و توسعه پیدا کرد تا صدای بهتری در اختیار بیمار قرار بگیرد. مسئله‌ای که گاها بیماران دارای سمعک بسیار از آن شاکی هستند غیر طبیعی بودن صدای خود و یا هماهنگ نبودن بلندی صدای محیطی می‌باشد. تکنولوژی NX همانگونه که از نامش پیدا است که به معنی تجربه صدای طبیعی است، سعی نموده‌است که نزدیک‌ترین حالت شنیداری را به صدای طبیعی برای بیمار دارای سمعک NX فراهم کند.

سمعک‌های NX در 5 رده تکنولوژی 5NX ،3NX ،2NX ،1NX و 7NX در بازار موجود می‌باشند. که بسته به رده تکنولوژی دارای 16 الی 48 کانال پردازشی هوشمند می‌باشند.

ویژگی سمعک‌های NX زیمنس

بارزترین ویژگی سمعک‌های NX طبیعی بودن شنیدن صدای خود بیمار برای خودش است که توسط تکنولوژی OVP (Own voice processing) انجام می‌گیرد. این تکنولوژی به صورت پیوسته و هوشمند صدای کاربر سمعک را ارزیابی و پردازش می‌نماید و بنا به شرایط صوتی محیط میزان بلندی آنرا در حدی که برای بیمار نرمال باشد، تنظیم می‌نماید. با استفاده از این تکنولوژی بیمار دیگر مشکلی با غیر طبیعی شنیدن صدای خود نخواهد داشت.

ویژگی دیگری که در سمعک‌های NX بهبود پیدا کرده است ،ارتباط بلوتوثی سمعک‌های چپ و راست با یکدیگر است. در این حالت دو سمعک به تبادل اطلاعات صوتی که از محیط اطراف بیمار پیدا کرده‌اند، می‌پردازند و این تبادل باعث می‌شود که بیمار دارای سمعک نزدیک‌ترین شنوایی را به شنوایی طبیعی تجربه نماید.

همچنین سمعک‌های NX با استفاده از سیستم بلوتوثی می‌توانند به دستگاه‌های دارای بلوتوث از قبیل تلویزیون و گوشی همراه وصل شوند. در صورتیکه گوشی شما دارای سیستم عامل IOS باشد ،می‌توان سمعک‌ها را به صورت مستقیم به گوشی متصل کرد و از سمعک همانند هندزفری استفاده نمود. در صورتیکه سیستم عامل گوشی شما اندروید باشد، با استفاده از دستگاه رابط streamLine Mic می‌توان سمعک را به گوشی متصل کرد.

برنامه my control
برنامه my control

همچنین سمعک‌های دارای تکنولوژی NX دارای را می‌توان با استفاده از اپلیکیشن گوشی My Control تنظیم کرد. با استفاده از این برنامه می‌توان صدای سمعک را کم و زیاد کرد و یا برنامه شنیداری سمعک را عوض نمود. قالبیت جالب و کاربردی دیگری که این برنامه دارد این است که با استفاده از آن می‌توان جهت‌داری میکروفون سمعک را به صورت 360 درجه تغییر داد. استفاده از تغییر جهت میکروفون مخصوصا در جاهای شلوغ که می‌خواهید صدای شخص خاصی را بشنوید، می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

سمعک‌های تکنولوژی NX

تکنولوژی NX دارای دارای هر سه نوع سمعک داخل‌گوشی ،پشت‌گوشی و ریک می‌باشد که در 5 رده تکنولوژی به بازار عرضه شده‌اند. در ادامه به معرفی سمعک‌های NX می‌پردازیم.

سمعک Motion 13 NX

سمعک Motion NX مدل پشت‌گوشی تکنولوژی NX است که در قدرت‌های مختلفی تولید شده‌اند و می‌توان بسته به میزان قدرت سمعک موشن آنرا برای انواع کم‌شنوایی تجویز کرد. سمعک Motion NX تمامی ویژگی‌های تکنولوژی NX را دارد و یکی از محبوب‌ترین سمعک‌های زیمنس محسوب می‌شود. این سمعک از باتری شماره 13 استفاده می‌نماید.

سمعک Motion Charge&Go Nx

سمعک Motion Charge&Go Nx مدل پشت‌گوشی قابل‌شارژ در تکنولوژی NX می‌باشد. این مدل برای بیمارانی که خواهان استفاده از سمعک پشت‌گوشی شارژی می‌باشند، گزینه بسیار مناسبی می‌باشد. باتری سمعک Motion Charge&Go Nx از نوع لیتیوم-یون می‌باشد و با استفاده از تکنولوژی شارژ القایی شارژ می‌شود. بدین صورت که هنگام قرار دادن سمعک بر روی شارژر ،سمعک به صورت خودکار و بدون نیاز به اتصال به کابل شارژ می‌شود و هنگامی که سمعک از روی شارژر برداشته شود، شارژ شدن سمعک متوقف می‌شود.

سمعک Motion Charge&Go Nx را می‌توان شبها شارژ نمود و با خیال راحت در طول روز از آن استفاده کرد.

سمعک Pure NX سیگنیا

سمعک Pure NX سیگنیا از نوع سمعک ریک است و در سه مدل باتری 10 و باتری 13 و باتری 312 تولید شده‌است. باتری Pure 10 NX که از باتری شماره 10 استفاده می‌کند دارای کوچکترین سایز بین سمعک‌های pure می‌باشد و با توجه به سایز کوچک باتری از همه مدل‌های دیگر مصرف باتری بیشتری دارد. Pure 13 NX از باتری شماره 13 استفاده می‌نماید و در مقایسه با مدل‌های دیگر مصرف باتری پایین‌تری دارد. سمعک Pure 312 NX نیز از باتری شماره 312 استفاده می‌نماید.

سمعک Pure Charge&Go Nx

سمعک Pure Charge&Go Nx سمعک ریک شارژی در تکنولوژی nx است. این سمعک را می‌توان با تعویض قدرت رسیور برای تمامی کم‌شنوایی‌ها استفاده کرد. سمعک Pure Charge&Go Nx از سیشتم شارژ بیسیم استفاده می‌کند و با قرار دادن سمعک بر روی شارژر ،سمعک شروع به شارژشدن می‌کند.سمعک شارژی پیور تمامی ویژگی‌ها و شخصات تکنولوژی NX را دارد و میزان رضایت بیماران در این سمعک بسیار بالا است. سمعک‌های چپ و راست می‌توانند از طریق بلوتوث با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به صورت هوشمند به تبادل اطلاعات با یکدیگر بپردازند و صدایی با کیفیت بهتر را برای بیمار فراهم کنند. همچنین بر روی سمعک دو دکمه وجود دارد که از طریق آن‌ها می‌توان صدای سمعک‌ها را تغییر داد و یا برنامه سمعک را عوض کرد. همچنین با فشار دادن چند ثانیه یکی از دکمه‌ها می‌توان سمعک را خاموش کرد.

علاوه بر کنترل دستی تنظیمات سمعک‏، می‌توان از طریق اپلیکیشن نیز صدای سمعک را تغییر داد. مزیتی که اپلیکیشن نسبت به کنترل دستی دارد این است که علاوه بر تغییر ولوم و برنامه‌های سمعک ‏،از طریق اپلیکیشن می‌توان دریافتی صدای میکروفون سمعک را در زاویه دلخواه تنظیم کرد و سمعک تنها از همان زاویه فرکانس‌های صوتی را دریافت نماید. این حالت در مواقع جلسات کاری و مهمانی‌های شلوغ که می‌خواهید تنها صدای یک شخص خاص را بشنوید، می‌تواند بسیار کاربردی و یاری‌رسان باشد.

سمعک Styletto NX

سمعک Styletto NX یکی از زیباترین طراحی‌های زیمنس یا سیگنیا است که از نوع سمعک ریک شارژی می‌باشد. سمعک Styletto NX دارای شارژر و جعبه شارژر بسیار کوچکی است و در مقایسه با شارژرهای پیشین زیمنس اندازه آن به 1/3 کاهش یافته است. همچنین خود جعبه شارژر سمعک قابلیت شارژ سمعک تا 3 روز را دارد و می‌توان از آن به عنوان شارژر و جعبه نگه‌دارنده سمعک استفاده کرد.

سمعک استایلتو را می‌توان با هر 4 ساعت شارژ بمدت یک روز استفاده کرد. علاوه بر ظاهر زیبا سمعک Styletto NX به علت طراحی اسلیم یا باریک هنگام استفاده بسیار دید کمی دارد و از نوع سمعک ریک نامرئی می‌باشد. این سمعک به صورت مستقیم به گوشی‌های دارای سیستم عامل IOS متصل می‌شود و برای سیستم‌ عامل‌های دیگر می‌توان از دستگاه رابط استفاده کرد.

قیمت سمعک‌های NX سیگنیا یا زیمنس

قیمت سمعک‌های NX سیگنیا یا زیمنس بسته به رده تکنولوژی متفاوت است کمترین قیمت محصولات NX مربوط به سری 1NX و بیشترین قیمت سمعک‌های NX مربوط به سری 7NX است. به صورت کلی هر چه تکنولوژی سمعک بالاتر باشد‏، قیمت سمعک بالاتر می‌رود. برای اطلاعات دقیق از قیمت هر سری از سمعک‌های NX می‌توانید با ما تماس بگیرید.

سمعک Signia Xperience زیمنس

سمعک  Signia Xperience زیمنس
سمعک سیگنیا اکسپیرینس

سمعک Signia Xperience زیمنس نسل جدید سمعک زیمنس یا سیگنیا می‌باشد که از سال 2019 به بازار عرضه شده‌است.برترین ویژگی این سمعک نسبت به سمعک‌های قبلی این است که در هر حالتی چه هنگامی که منبع صوتی که سمعک ثابت باشد و چه در حالتی که منبع صوتی در حال حرکت باشد،این سمعک بهترین درک صوتی و گفتاری را برای فرد دارای سمعک فراهم می‌کند.سمعک‌های سری Signia Xperience دارای تمامی طیف‌های سمعک‌های داخل‌گوشی،پشت‌گوشی و ریک در هر سه سری 2،1، 3، 5 و7 زیمنس می‌باشد.تمرکز اصلی این نسل از سمعک‌ها سمعک‌های ریک و داخل گوشی پیش‌ساخته به نام Silk X می‌باشد.

تکنولوژی سمعک‌های Signia Xperience

Your sound

سمعک  Signia Xperience زیمنس
سمعک Signia Xperience زیمنس

سمعک Signia Xperience با تکنولوژی آنالیز هوشمند پیوسته و 360 درجه محیط پیرامون سمعک سعی می‌کند که صدای نزدیک به شنوایی طبیعی و دارای جزئیات کامل صدا را به کاربر سمعک ارائه دهد.این ویژگی نسل جدید سمعک‌های زیمنس به گونه‌ای طراحی شده‌است که حتی در محیط‌های شلوغ و دارای نویز زیاد مثل محیط مهمانی یا یک رستوران نیز به بهترین نحو ممکن و با جزئیات کامل صدا را پردازش و صدای خالص را به گوش بیمار دارای سمعک بفرستد.این تکنولوژی Your sound نامیده می‌شود.

طبق تحقیقی که توسط Froehlich, Branda انجام شده بیشتر از 90% افراد استفاده کننده از سمعک‌های Signia Xperience دارای رضایت کامل از شنوایی سمعک در محیط‌های شلوغ بود‌ه‌اند. همچنین بنا به نتایج این تحقیق شنوایی بیماران دارای این سمعک در زمانی که خود یا منبع صوتی در حال حرکت بوده‌اند،بسیار عالی و بالای 90% بوده‌است.

تعداد کانال پردازشی هوشمند هر رده‌ زیمنس به ترتیب زیر می‌باشد.

هر صدایی که به سمعک وارد می‌شود از طریق کانال‌های پردازشی،پردازش می‌شود.هرچه تعداد کانال پردازشی سمعک بیشتر شود،سرعت پردازش و کیفیت صدای سمعک بهتر می‌شود.همچنین می‌توان تنظیمات صوتی بیشتری را نیز برای سمعک لحاظ کرد و رضایت بیشتری را برای کاربر سمعک فراهم کرد.

یکی از مشکلات افراد دارای کم‌شنوایی وجود وزوز گوش می‌باشد.سمعک‌های سیگنیا اکسپیرینس از سری ۲ الی ۷ دارای برنامه وزوز گوش برای حذف یا کاهش وزوز گوش در بیمارانی که صدای وزوز باعث رنجش خاطرشان می‌شود،است.

این تکنولوژی در تمامی سری‌ها موجود می‌باشند. وظیفه این تکنولوژی بررسی مداوم اصوات پیرامون سمعک و تنظیم نسبت سیگنال به نویز برای ارائه به گوش می‌باشد.در این تکنولوژی سمعک پیوسته متغیرهای صوتی محیط را بررسی می‌کند تا تمامی اطلاعات صوتی محیط را به گوش بیمار ارائه می‌کند.

وظیفه این تکنولوژی تشخیص وضعیت فیزیکی بیمار استفاده‌کننده از سمعک است.در این تکنولوژی سمعک تشخیص می‌دهد که بیمار در حالت نشسته یا ایستاده است یا اینکه در حالت راه رفتن یا دویدن می‌باشد.پس از تشخیص موقعیت بیمار، سمعک تنظیمات خود را تغییر می‌دهد تا بهترین حالت صوتی به گوش بیمار ارائه گردد.

سمعک  Signia Xperience زیمنس
سمعک Signia Xperience زیمنس

سمعک‌های سیگنیا اکسپیرینس دارای قابلیت وصل شدن سمعک چپ و راست برای دریافت و پردازش دو گوشی بهتر اصوات می‌‌باشند.

همچنین این سمعک‌ها قابلیت اتصال بلوتوثی به موبایل جهت دریافت مستقیم تماس های تلفنی و موزیک را همانند یک هندسفری دارند.قابلیت اتصال به گوشی‌های IOS به صورت مستقیم و سایر گوشی‌ها با استفاده ازStreamLine Mic امکان‌پذیر می‌باشد.همچنین میتوان با وصل کردن سمعک به تلویزیون با واسطهStreamLine TV صدای تلویزیون را مستقیما از سمعک دریافت کرد.

اپلیکیشن گوشی سیگنیا اکسپیرینس

سمعک  Signia Xperience زیمنس

با نسب اپلیکیشن سیگنیا میتوان صدای سمعک از طریق موبایل به راحتی کم و یا زیاد کنین و یا اینکه برنامه شنیداری سمعک را تغییر دهید.

تکنولوژی (Augmented Xperience (AX سمعک سیگنیا یا زیمنس

تکنولوژی (Augmented Xperience (AX سمعک سیگنیا یا زیمنس بالاترین تکنولوژی شرکت سیگنیا می‌باشد که در اوایل سال 2021 معرفی شده‌است. شرکت زیمنس در سال 2015 به شرکت سیوانتوس منتقل شد و نام سمعک‌های زیمنس به سیگنیا تغییر پیدا کرد. حاصل این انتقال، تولید دو تکنولوژی منحصر به فرد PX و NX بود. شرکت سیوانتوس نیز در سال 2019 با شرکت سمعک ویدکس دانمارک که از پیشگامان تولید سمعک می‌باشد ادغام گردید و شرکت WS Audiology را بوجود آوردند. این ادغام منجر به تولید دو تکنولوژی برای سمعک‌ گردیده است. تکنولوژی Signia Experience در سال 2019 و تکنولوژی AX در سال 2021

می‌توان با جرات گفت که دو تکنولوژی ساخته شده در شرکت WS Audiology بهترین و طبیعی‌ترین شنوایی را به بیماران فراهم می‌کنند.

تکنولوژی AX یا Augemented Experience جدیدترین تکنولوژی سمعک سیگنیا است که تمامی ویژگی‌های تکنولوژی قبلی یعنی signia experence را داشته و مجهز به فناوری جدید Augmented Focus می‌باشد. در تکنولوژی‌های قبلی سمعک سعی بر این بود که نویز و صداهای محیطی از صدای گفتار جدا شود و فقط صدای گفتار به گوش بیمار ارائه شود. اما در تکنولوژی AX و با استفاده از سیستم Augmented Focus هم نویز و هم صدای گفتار توسط سمعک دریافت شده و به صورت جداگانه در سمعک پردازش می‌شوند و پس از تنظیم و بالانس نویز و گفتار، هر دو با یکدیگر ترکیب شده و به گوش بیمار ارائه می‌گردند.

صدای ارائه شده در تکنولوژی AX بدلیل اینکه هم شامل صدای محیط و هم صدای گفتار است در مقایسه با تکنولوژی‌های قبلی بسیار طبیعی‌تر بوده و می‌توان گفت که کاملا مانند صدای طبیعی می‌باشد. در این تکنولوژی صدای گفتار نسبت به نویز بیشتر تقویت می‌شود و نویز محیط بیشتر حالت پس زمینه دارد. رضایت بیماران از سمعک‌های تکنولوژی AX بسیار بالا می‌باشد.

ویژگی برتر دیگه‌ای که تکنولوژی AX دارد این است که سمعک‌های آن به صورت مستقیم و بدون نیاز به دستگاه رابط به هر دو سیستم عامل اندروید و IOS متصل می‌شوند.

ویژگی‌ سمعک‌های تکنولوژی AX

سمعک‌های تکنولوژی AX سیگنیا

شرکت WS Audiology تنها دو مدل سمعک را برای تکنولوژی AX معرفی نموده‌است. سمعک Pure charge & go AX و سمعک Insio Charge&GO AX 

سمعک Insio Charge&GO AX زیمنس

سمعک Insio Charge&GO AX
سمعک Insio Charge&GO AX 

سمعک Insio Charge&GO AX زیمنس یا سیگنیا سمعک پیش‌ساخته داخل‌گوشی شارژی است که شرکت زیمنس ساخته است. سیگنیا این سمعک را پس از موفقیت سمعک Active به بازار عرضه کرده‌است. تفاوت سمعک Insio Charge&GO AX با سمعک اکتیو این است که شباهت بیشتر به هندزفری دارد و طراحی زیباتری دارد. دلیل شباهت این سمعک با هندزفری این است که در چند سال گذشته استفاده از بلوتوث و هندزفری در میان جامعه بسیار رواج پیدا کرده‌است و با این طراحی سعی شده‌است که افرادی که به علت دیده‌شدن سمعک، در مقابل استفاده از سمعک مقاومت می‌کنند، از سمعک Insio Charge&GO AX استفاده نمایند. این سمعک شارژی است و با هر بار شارژ سمعک می‌توان به مدت 20 ساعت از سمعک استفاده کرد.

سمعک Pure charge & go AX

سمعک Pure charge & go AX
سمعک Pure charge & go AX

سمعک Pure charge & go AX هر آنچه را که بیمار انتظار داشته‌باشد، دارد. این سمعک از نوع سمعک ریک شارژی است و دارای تکنولوژی AX می‌باشد. سمعک Pure charge & go AX هوشمند است و قابلیت مستقیم به سیستم عامل‌های اندروید و آیفون را دارد. در برابر آب مقاوم می‌باشد و توانایی اسکن دائمی محیط اطراف بیمار برای ایجاد فضای شنیداری سه بعدی را دارد.

سمعک Pure charge & go AX در دو مدل تله‌کویل دار و بدون تله‌کویل ساخته شده‌است. مدل تله‌کویل‌دار قابلیت استفاده تا 36 ساعت را با یکبار شارژ و مدل بدون تله‌کویل تا 24 ساعت قبلیت کار با هر بار شارژ سمعک را دارد.

کاربرد مدار تله‌کویل چیست؟ مدار تله‌کویل برای دریافت مستقیم صدای تلفن کاربرد دارد. استفاده از مدار تله‌کویل باعث می‌شود که بیمار فقط صدای مکالمه تلفن را بشنود و صداهای دیگر از سمعک حذف می شوند. این مدار برای افراد دارای کم‌شنوایی شدید بسیار کاربردی می‌باشد زیرا که اکثر این افراد در شنیدن صدای مکالمات تلفنی مشکل دارند.

در سمعک Pure charge & go AX تله‌کویل دار اندازه سمعک مقداری از مدل دیگر بزرگتر می‌باشد.

سمعک PURE در تکنولوژی AX در مقایسه با تکنولوژی‌های پیشین به میزان 20% کوچکتر شده‌است و از طرفی میزان ظرفیت شارژ باتری سمعک نیز به میزان 4 ساعت افزایش یافته است. همچنین میزان درک گفتار در ان مدل در مقایسه با سمعک PURE X به میزان 25% افزایش یافته است.

برای شارژ سمعک Pure charge & go AX می‌توان از دو نوع شارژر استفاده کرد.یکی Pure Portable Charger است که می‌توان از آن هم به عنوان شارژر و هم پاور بانک استفاده کرد و شارژر دوم Pure Dry&Clean است که علاوه بر شارژر و پاوربانک می‌توان از آن به عنوان رطوبت گیر سمعک هم استفاده کرد. این نوع شارژر دارای لامپ UV مخصوص است که باعث ضدعفونی شدن سمعک می‌شود.

سمعک‌های پرطرفدار زیمنس

جهت دریافت قیمت و راهنمایی بیشتر در خصوص هر نوع سمعک زیمنس با تیم مشاوران سمعک صمیمی تماس بگیرید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه‌های ارتباطی

همه روزه
ساعت ۹:۰۰ الی ۱۴:۰۰ و ۱۶:۰۰ الی ۲۰:۰۰