سمعک نامرئی

قیمت سمعک

فهرست مطالب

کلینیک شنوایی شناسی و سمعک صمیمی به عنوان نمایندگی سمعک‌های زیمنس، فوناک، یونیترون، هانساتون، ریساند، رکستون، ای‌ام سیگنیا، اتیکن، سونیک، برنافون، ادیوسرویس و اینترتون در آذربایجان غربی به صورت حضوری و یا تماس تلفنی به کلیه سوالات شما در مورد قیمت سمعک پاسخ می‌دهد.

علایم کم شنوایی را چگونه تشخیص دهیم؟

کم شنوایی
کاهش شنوایی

کم شنوایی مشکلی است که می توانند در هر سنی بروز کند. کم‌شدن قدرت شنیدن در سنین بالای 50سال بیشتر از نوع کم شنوایی حسی عصبی می باشد. بارزترین مشخصه آن وجود علایم زیر بدون احساس وجود درد در گوش می باشد.

علل زیر از مهمترین علایم کاهش شنوایی می‌باشند.در صورتی که پاسخ شما به هر یک از پرسش های زیر ”بله“ است، شما برای بررسی کم شنوایی باید به یک شنوایی شناس مراجعه فرمایید.

  • از افرادی که با آنها مکالمه دارید می‌خواهید که صحبت خود را تکرار کنند؟
  • به اعتقاد دیگران مشکل کم شنوایی دارید؟
  • در هنگام صحبت کردن با تلفن مشکل شنیدن دارید؟
  • صدای تلویزیون یا رادیو را بلندتر از حد معمول می کنید؟
  • صدای دیگران را می شنوید ولی قادر به تشخیص گفتار آنها نیستید؟

آیا لازم است که از سمعک استفاده کنم؟

در صورتیکه پاسخ شما به سوالات بالا *بله* است و پس از انجام شنوایی سنجی و بنا به تشخیص شنوایی شناس متوجه شدید که کم‌شنوایی شما منشا‍ حسی‌عصبی دارد و با دارو یا عمل جراحی قابل درمان نیست حتما باید نسبت به دریافت سمعک اقدام کنید.

در صورتیکه در مراحل اولیه کم‌شنوایی اقدام به دریافت سمعک نمایید،سرعت پیشرفت کم‌شنوایی شما کمتر می‌شود و حلزون و عصب گوش شما به اصطلاح در حالت زنده نگه‌داشته می‌شود.ولی اگر دیر نسبت به دریافت سمعک اقدام نمایید ممکن است که دیگر قدرت انتقال فرکانسی حلزون و عصب گوش از بین رفته باشد و حتی به وسیله سمعک نیز نتوانید بشنوید. درصد موفقیت استفاده از سمعک در تست ادیومتری و در قسمت SDS بررسی می‌شود. میزان SDS به صورت درصد بیان می‌شود. SDS 100% به معنی سلامت کامل سیستم شنوایی در تشخیص کلمات است و هر چه درصد SDS کمتر شود قدرت تشخیص کلمات بیمار کمتر می‌شود.

به صورت کلی هر چه زمان ابتلا به کم‌‌شنوایی حسی عصبی بیشتر شود، میزان SDS کمتر می‌شود. تجویز سمعک می‌تواند روند کاهش SDS را کندتر کند. پس بهتر است که پس از تشخیص کم‌‌شنوایی شما توسط شنوایی شناس سریعا نسبت به تجویز و دریافت سمعک اقدام نمایید.

قیمت سمعک

قیمت سمعک وابسته به تکنولوژی سمعک است.

هر چه تکنولوژی و امکانات سمعک بیشتر باشد، کیفیت صدای سمعک بهتر می‌شود و هزینه خرید آن بیشتر می‌شود. شرکتهای تولیدکننده سمعک قیمتهای خود را بر ۴ پایه اقتصادی، متوسط، پیشرفته و عالی طبقه‌بندی می‌کنند. در حال حاضر قیمت سمعک از 1/000/000 تومان تا 18/000/000تومان متغیر است.

مسئله مهمی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که لزوما هر چه قیمت سمعک بالاتر باشد به معنی بهتر بودن آن برای کم‌شنوایی شما نیست. قیمت سمعک متناسب برای شما بنا به 2 فاکتور مهم نوع کم‌شنوایی، فعالیت اجتماعی تعیین می‌شود. هر چه باقی‌مانده شنوایی بیمار کمتر باشد ،می‌بایست از سمعک رده بالاتر و دارای تکنولوژی بالاتری استفاده نماید، تا بتواند کم‌شنوایی بیمار را جبران نماید. از طرفی هر چه فعالیت اجتماعی بیشتری داشته باشید و روزانه نیازمند برقراری ارتباط و مکالمات زیادی با افراد مختلفی باشید، نیز باید از سمعک‌های رده‌ بالا و دارای تکنولوژی روز استفاده نمایید. زیرا هر چه تکنولوژی سمعک بالاتر باشد ،کیفیت دریافت و پردازش صدای گفتار سمعک بیشتر می‌شود.

در نقطه مقابل برای فردی که بیشتر ساعات روز را در محیط خانه سپری می‌نماید و در شرایط نویزی پیچیده‌ی محیطی قرار نمی‌گیرد، لازم نیست که حتما از سمعک دارای تکنولوژی بالا استفاده شود و می‌توان با یک سمعک رده متوسط کلیه نیازهای شنوایی بیمار را برطرف کرد.

تکنولوژی سمعکقیمت سمعک به تومان
آنالوگ700/000 الی 2/500/000
دیجیتریم1/500/000 الی 3/000/000
دیجیتال2/500/000 الی 4/000/000
هوشمند4/000/000 الی 6/000/000
هوشمند وایرلس5/000/000 الی 18/000/000

قیمت سمعک‌ کاملا نامرئی

سمعک‌های کاملا نامرئی یا IIC به دلیل اینکه مخفی هستند و دیده نمی‌شوند، در بین بیماران محبوبیت فراوانی دارند. قیمت سمعک‌های نامرئی از 3/000/000 تومان شروع می‌شوند و تا قیمت 18/000/000 تومان ادامه پیدا می‌کنند. هر چه تکنولوژی و امکانات دستگاه بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر می‌شود. اگر قطر کانال گوش بیمار کوچک باشد، نمی‌تواند از سمعک کاملا نامرئی استفاده کند. برای فهمیدن اینکه می‌توان از سمعک نامرئی استفاده کرد بیمار باید توسط شنوایی شناس ویزیت گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سمعک کاملا نامرئی می‌توانید به این لینک مراجعه نمایید.

قیمت سمعک نامرئی

سمعک‌های نامرئی CIC از نظر اندازه مقداری از سمعک IIC کوچکتر هستند ولی قابلیت دیده شدن ندارد و نامرئی محسوب می‌شوند.

قیمت سمعک‌های نامرئی از 3/000/000 شروع می‌شوند و تا 18/000/000 تومان ادامه پیدا می‌کنند. هر چه تکنولوژی آن بیشتر شود و صدای دستگاه به صدای شنوایی طبیعی نزدیکتر شود، هزینه خرید آن نیز بیشتر می‌شود. در حال حاضر بیشترین نوع تجویزی در میان سمعک‌های داخل‌گوشی مربوط به سمعک‌های داخل‌گوشی نامرئی می‌باشد.

قیمت سمعک هوشمند

قیمت سمعک‌های هوشمند از 4/000/000 تومان شروع می‌شوند و تا 6/000/000 تومان ادامه پیدا می‌کنند. سمعک‌های هوشمند به نوعی از سمعک‌های دیجیتالی گفته می‌شود که قابلیت تنظیم و پردازش هوشمند صداهای محیطی و گفتاری را متناسب با نیاز شنوایی بیمار دارند. در سمعک‌های دیجیتالی هر صدایی که به سمعک وارد می‌شود، با تفکیک نویز از محدوده فرکانس‌های گفتاری پردازش می‌شود و به گوش بیمار منتقل می‌شود. ولی در سمعک‌های هوشمند تفکیک نویز از فرکانس‌های گفتاری و موسیقی و صداهای اضافی به صورت هوشمند و بنا به شرایط و نیاز‌های بیمار پردازش شده و در اختیار بیمار قرار می‌گیرد.

سمعک‌های هوشمند همچنین دارای قابلیت یادگیری هستند و بنا به تغییرات ولوم و برنامه‌ای که بیمار به صورت دستی برای سمعک در شرایط شنیداری مختلف انجام می‌دهد ،به مرور یاد می‌گیرند که بیمار در هر محیط صوتی چه میزان بلندی صدا را از سمعک انتظار دارد و دوست دارد که سمعک روی چه برنامه‌ای باشد و به صورت هوشمند و بدون نیاز به بیمار خود سمعک به صورت هوشمند صدا را تغییر می‌دهد. از این رو قیمت‌ سمعک‌ هوشمند در مقایسه با قیمت سمعک دیجیتالی بیشتر است.

قیمت سمعک هوشمند وایرلس

هزینه خرید سمعک‌های هوشمند وایرلس از 5/000/000 تومان شروع می‌شوند و تا قیمت18/000/000 تومان ادامه پیدا می کنند. سمعک‌های هوشمند وایرلس دارای مدل‌های داخل‌گوشی و پشت‌گوشی می‌باشند. بهترین کیفیت صوتی در میان سمعک‌ها متعلق به سمعک‌های هوشمند وایرلس می‌باشد. سمعک‌های هوشمند وایرلس تمامی ویژگی‌های سمعک‌های هوشمند را دارند و ویژگی دیگری که دارند این است که سمعک‌ها وایرلس بوده و قابلیت اتصال به یکدیگر و همچنین وسایل دارای بلوتوث از جمله گوشی و تلویزیون را دارند. قابلیت اتصال دو سمعک به یکدیگر باعث می‌شود که سمعک‌ها به تبادل اطلاعات با یکدیگر پرداخته و کیفیت صدای رسیده به گوش بیمار چندین برابر شود و بیمار نزدیکتری صدا را به شنوایی طبیعی بشنود.

قیمت سمعک داخل‌گوشی

قیمت سمعک‌ داخل‌گوشی بستگی به تکنولوژی و شرکت سازنده سمعک دارد. هرچه تکنولوژی و کیفیت صدای سمعک بهتر باشد، قیمت سمعک بیشتر می‌شود. در حال حاضر قیمت سمعک‌ داخل گوشی در کلینیک سمعک صمیمی از 2/000/000 تومان شروع می‌شود و تا 18/000/000 تومان ادامه پیدا می‌کنند. انتخاب قیمت سمعک ‌داخل‌گوشی بستگی به نوع کم‌شنوایی بیمار و نوع فعالیت روزانه آن دارد. هر چه کم‌شنوایی بیمار بیشتر باشد و یا بیمار به میزان بیشتری در محیط بیرون از خانه حضور داشته باشد و نیاز به برقراری مکالمات بیشتری داشته باشد، می‌بایست از سمعک داخل‌گوشی رده بالاتری استفاده نماید و هر چه سمعک رده‌بالاتر باشد، قیمت سمعک بالاتر می‌شود.

قیمت سمعک حلزونی

سمعک حلزونی اسم قدیمی سمعک داخل گوشی می‌باشد و هزینه خرید آن همان هزینه سمعک داخل گوشی است. البته گاهی نیز سمعک حلزونی با کاشت حلزون اشتباه گرفته می‌شود. کاشت حلزون روشی حراجی است که طی آن پروتزی در حلزون گوش جایگذاری می‌شود. کاشت حلزون برای افرادی که با استفاده از سمعک قادر به شنیدن نیستند، استفاده می‌شود.

قیمت سمعک پشت گوشی

هزینه خرید سمعک پشت گوشی بسته به پلتفورم و امکاناتی که دارد از 700/000 تومان تا 18/000/000 متغییر است. بیشترین بیماران در ابتدا تصور می‌کنند که قیمت سمعک پشت‌گوشی در مقایسه با سمعک داخل‌گوشی کمتر است در صورتیکه بدین صورت نیست و قیمت سمعک ربطی به شکل ظاهری آن ندارد و بستگی به تکنولوژی سمعک است. به عنوان مثال سمعک 2px زیمنس در هر دو مدل داخل‌گوشی و پشت‌گوشی دارای یک قیمت می‌باشد.

قیمت سمعک ریک

در چند سال اخیر تجویز سمعک‌های ریک یا RIC به دلیل اندازه کوچک و کیفیت صدای عالی روز به روز در حال بیشتر شدن است.قیمت سمعک‌های ریک از قیمت 3/600/000 تومان تا 18/000/000 متغییر است. سمعک‌های ریک را نمی‌توان برای تمامی بیماران استفاده نمود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سمعک‌های ریک و اینکه برای چه بیمارانی مناسب هستند، می‌توان به مطلب سمعک ریک مراجعه نمایید.

قیمت سمعک رایت

سمعک‌ رایت یا RITE از سری سمعک‌های رسیور در داخل کانال گوش هستند. قیمت سمعک‌های رایت از 3/700/000 تومان شروع می‌شوند و تا 18/000/000 تومان ادامه پیدا می‌کنند. سمعک رایت در واقع همان سمعک ریک است ولی بعضی شرکت‌ها از جمله شرکت اتیکن به آن رایت می‌گویند.

قیمت سمعک شارژی

در چند سال اخیر سمعک‌های شارژی به صورت گسترده وارد بازار شده‌اند. ویژگی تمایز این سمعک عدم نیاز به تعویض باتری می‌باشد.با شارژ 4 ساعته این سمعک‌ها می‌توان 10 الی 20 ساعت بسته به آمپر باتری از آنها استفاده کرد. سمعک های شارژی به دلیل تکنولوژی جدید و نوپا قیمت بیشتری نسبت به رده‌های مشابه باتری خور دارند. در حال حاضر قیمت سمعک‌های شارژی از قیمت 5/000/000 تومان تا 18/000/000 تومان متغیر می‌باشد.

باید خاطر نشان کرد که سمعک‌های شارژی دارای معایب و مزایایی هستند که طبق آن‌ها برای افرادی مناسب و برای بیمارانی نامناسب هستند. به همین دلیل توصیه می‌شود که قبل از خرید سمعک شارژی از مطلب سمعک شارژی دیدن فرمایید.

قیمت سمعک استخوانی و عینکی

سمعک‌های استخوانی و عینکی برای افراد دارای مشکل کانداکتیو یا انتقالی استفاده می‌شوند. بیمار در صورتیکه دارای عصب و حلزون گوش سالم باشد ولی در مسیر انتقال صوت از لاله گوش تا حلزون میشکل داشته باشد، کاندید استفاده از سمعک عینکی یا استخوانی می‌باشد. قیمت سمعک استخوانی یا عینکی از 5/000/000 تومان شروع می‌شود و تا 15/000/000 تومان ادامه پیدا می‌کند. سمعک‌های استخوانی و عینکی بدلیل اینکه خواهان کمتری دارند، دارای مدل‌هایی با تنوع کمتر و قیمت بالاتری هستند.

قیمت سمعک ضد آب

در چند سال اخیر با پیشرفت تکنولوژی نانو در تجهیزات الکترونیکی، قابلیت ضد آب بودن به این تجهیزات اضافه شده‌است. این قابلیت به سمعک‌ها سرایت پیدا کرده‌است.قیمت سمعک‌های ضد آب از 1/500/000 تومان تا 18/000/000 تومان متغیر است. در حال حاضر بهترین سمعک‌های ضد آب متعلق به گروه GN Resound است. سمعک‌های این گروه تولیدی شامل سمعک‌های Resound ،Belton و Intertone است. قیمت سمعک ضد آب معمولا در مقایسه با سمعک‌های هم رده اندکی بالاتر است ولی این تفاوت قیمتی در مقایسه با مزیت‌هایی که این سمعک دارد بسیار کم است.

سمعک‌های ضد آب مخصوصا برای افرادی که در محیط‌های مرطوب مانند شمال کشور زندگی می‌کنند و یا اینکه در مکان‌های دارای رطوبت بالا مشغول به کار و فعالیت هستند و همچنین افراد دارای ترشحات زیاد در گوش و افرادی که زیاد عرق می‌کنند، بسیار کاربردی می‌باشد. زیرا این افراد در صورتیکه از سمعک ضد آب استفاده نکنند ، سالیانه چندین دفعه دچار خرابی سمعک می‌شوند.

قیمت سمعک در ایران

شرکت‌های مختلفی در دنیا مشغول به تولید سمعک هستند. خوشبختانه اکثر برند‌های معروف سمعک در ایران دارای نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش می‌باشند. قیمت سمعک در ایران به علت بازار رقابتی بین شرکت‌های واردکننده سمعک در مقایسه با کشورهای همجوار بسیار ارزان‌تر می‌باشد. از این‌رو بیماران می‌توانند با خیال راحت از قیمت سمعک، آنرا خریداری نمایند.

در جدول زیر حداقل قیمت سمعک در برندهای معروف ایران بصورت تقریبی بیان شده‌است.

شرکت تولیدی سمعکحداقل قیمت سمعک در ایران
سمعک زیمنس آلمان2/500/000 تومان
سمعک سیگنیا آلمان3/000/000 تومان
سمعک رکستون آلمان1/900/000 تومان
سمعک ای‌ام آلمان1/300/000 تومان
سمعک اتیکن دانمارک2/000/000 تومان
سمعک ریساند دانمارک1/500/000 تومان
سمعک برنافون سوییس2/000/000 تومان
سمعک بلتون آمریکا2/000/000 تومان
سمعک یونیترون کانادا2/300/000 تومان
سمعک فوناک سوییس2/500/000 تومان
سمعک استارکی آمریکا3/000/000 تومان
سمعک اینترتون دانمارک1/000/000 تومان
سمعک هانساتون آلمان2/000/000 تومان
سمعک ویدکس دانمارک2/700/000 تومان
سمعک سونیک آمریکا2/000/000 تومان
سمعک جیبی 900/000 تومان

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دقیق انواع سمعک با تیم مشاوران سمعک صمیمی تماس بگیرید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه‌های ارتباطی

همه روزه
ساعت ۹:۰۰ الی ۱۴:۰۰ و ۱۶:۰۰ الی ۲۰:۰۰