خرید سمعک دیجی‌کالا

خرید سمعک دیجی‌کالا

فهرست مطالب

سوالی که بسیاری از مراجعین نیازمند سمعک از ما می‌پرسند، خرید سمعک دیجی‌کالا و سایت‌های اینترنتی خرید سمعک است. در چند سال اخیر فروشگاه‌های خرید اینترنتی سمعک همچون دیجی‌کالا و ترب و ایسام و دیوار و شیپور راه‌اندازی شده‌اند که اقدام به فروش تجهیزات شنوایی و سمعک نموده‌اند.

در حال حاضر میتوان با اطمینان گفت که بیشتر افراد جامعه هر سوال و خریدی داشته باشند، ابتدا آنرا در اینترنت جسجتو می‌کنند. فرقی ندارد که خرید یک گوشی باشد و یا یک کتاب، اینترنت به اولین مرجع نیازها و خرید‌های ما تبدیل شده‌است.

خرید سمعک نیز از این قاعده مستثنا نیست و هنگامی که خود و یا نزدیکانمان گفته‌شود که نیازمند تجویز سمعک هستیم، به احتمال زیاد اولین کاری که انجام می‌دهیم، جسجتو در اینترنت برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سمعک می‌باشد.

به احتمال زیاد اولین لینکی که با جسجتو کردن کلمه خرید سمعک با آن مواجه می‌شویم، خرید سمعک دیجی‌کالا باشد. حال در این مقاله به بررسی مزایا و معایب خرید اینترنتی سمعک می‌پردازیم.

کم‌شنوایی هر بیمار مختص به خودش است و هر بیمار نیازمند سمعک مناسب به خود می‌باشد.

کم‌شنوایی تنها یک درجه نیست که بگوییم مثلا شما 30% کم شنوایی ‌دارید و یا اینکه 70 درجه کم‌شنوا هستید. انواع کم‌شنوایی به حسی‌عصبی، آمیخته و انتقالی تقسیم می‌شود که هر کدام از انواع کم‌شنوایی خود دارای حالات متفاوتی هستند و برای هر نوع کم‌شنوایی و در هر حالتی سمعکی مناسب است که با خرید اینترنتی سمعک تمامی این مسائل نادیده گرفته‌ می‌شود و به احتمال زیاد سمعکی که خریداری می‌نمایید، هیچ استفاده‌ای برای شما نخواهد داشت.

بهترین راه و مطمئن‌ترین راه برای خرید سمعک، مراجعه به یک کلینیک شنوایی‌شناسی و خرید سمعک از یک شنوایی‌شناس است. سمعک یک کالا نیست و یک وسیله کاملا تخصصی و پزشکی است که بر طبق نوع و میزان کم‌شنوایی، شرایط و روحیات بیمار و انتظارش از سمعک برای وی تجویز می‌شود.

ادیولوژیست یا شنوایی‌شناس فردی است که تختصاصا برای تجویز در دانشگاه درس خوانده و آموزش‌های لازم را دیده است.

سمعک‌های امروزی بسیار پیشرفته و تخصصی هستند

سمعک‌های امروزی بسیار پیشرفته و تخصصی هستند و مانند سمعک‌های گذشته ساده نیستند. در گذشته سمعک‌ها قابل تنظیم و برنامه‌ریزی بوسیله کامپیوتر نبودند و تنظیم آن‌ها بوسیله ولوم‌کنترل و تریمر انجام می‌شد. تنظیمات سمعک‌های قدیمی بسیار راحت بود و خود بیمار نیز می‌توانست آن‌ها را تغییر دهد.

با تولید و گسترش سمعک‌های دیجیتال و هوشمند، برای تنظیم سمعک تجهیزات و روش‌های اختصاصی بوجود آمد و تجویز سمعک بسیار پیچیده‌تر شد. در حال حاضر سمعک‌ها با شعار شخصی سازی صدا تولید می‌گردند و باید به گونه‌ای تنظیم شوند که صدایشان برای هر بیمار مطابق به میل و نیازهای وی باشد.

تنظیمات اختصاصی سمعک‌های جدید نیازمند دانش و مهارت شنوایی‌شناس می‌باشد. در صورتیکه سمعک خود را از دیجی‌کالا و یا سایت‌های مشابه خریداری کرده‌باشید، به احتمال زیاد سمعک شما هیچگونه کاربردی برای شما نخواهد داشت و بلااستفاده خواهد ماند. زیرا شما سمعکی را که از دیجی‌کالا خریداری می‌نمایید، به صورت خام است و تنظیم نشده است.

حتی در صورتیکه سمعک خریداری شده از دیجی‌کالا تماما مطابق با کم‌شنوایی شما باشد، باز هم سمعک خام است و می‌بایست تنظیم شود و برای گوش قالب اختصاصی تهیه شود.

تنظیم و ساخت قالب برای گوش هزینه‌بر و باعث می‌شود که قیمت تمام‌شده سمعک بسیار زیاد شود، درنتیجه بهتر و معقولانه‌تر است که از خرید اینترنتی سمعک از افراد فاقد تخصص خودداری شود.

سمعک یک وسیله کاملا اختصاصی است

خرید اینترنتی سمعک
خرید اینترنتی سمعک

فقط یک متخصص شنوایی‌شناسی باتجربه مهارت و آموزش لازم را دارد تا سمعک را متناسب با نیازهای شنوایی و سبک زندگی شما انتخاب، تنظیم و برنامه ریزی کند. و همانطور که در بالا نوشتیم، نیازهای هر بیمار کم‌شنوا منحصر به فرد است. در ابتدای تجویز سمعک شنوایی‌شناس آزمایشات شنوایی لازم را برای شما انجام می‌دهد تا به جواب سوالات زیر برسد.

آستانه شنوایی شما چقدر است؟ با چه فرکانس هایی مشکل دارید؟ آیا هر دو گوش درگیر هستند؟ کم‌شنوایی در هر دو گوش یکسان است؟ درمان دیگری برای کم شنوایی شما وجود دارد؟

اینها تعدادی از سوالاتی است که تست کامل و یک متخصص شنوایی به آنها پاسخ خواهد داد. سپس با توجه به نوع و میزان کم‌شنوایی سوالاتی از بیمار پرسیده می‌شود.

چرا می خواهید بهتر بشنوید؟

چه چیزی را بهتر می خواهید بشنوید؟

معمولا در طول روز در چه محیط‌های فعالیت می‌کنید؟

بیشتر مشغول و فعال هستید یا آرام و محتاط؟

تا چه میزان نسبت به فناوری اطلاعات دارید؟

در کارکردن با گوشی هوشمند خود تا چه اندازه مهارت دارید؟

آیا نقص و یا مشکلی در کارکردن با دست و انگشتان خود دارید؟

چه مدل سمعکی را مدنظر دارید؟

تک‌تک سوالات بالا می‌توانند انتخاب نوع سمعک مناسب برای شما را تحت تاثیر قرار دهند. در صورت خرید سمعک از دیجی‌کالا و سایت‌های مشابه سوالات بالا بدون جواب باقی می‌مانند و انتخاب سمعک کاملا بر اساس زیبایی بصری انجام می‌گیرد. درنتیجه بهتر است که از مراکز شنوایی‌شناسی که اختصاصا برای این کار آموزش دیده اند، استفاده شود.

خرید سمعک یک سرمایه‌گذاری در ضمینه سلامت شنوایی شما است

خرید سمعک یک سرمایه‌گذاری در ضمینه سلامت شنوایی شما است. هر چه انتخاب سمعک به نیازها و کم‌شنوایی شما نزدیکتر باشد، سرمایه‌گذاری شما مطمئن‌تر است و بهتر می‌تواند از باقی‌مانده شنوایی خود با سمعک استفاده نمایید.

باید توجه نمایید که استفاده از یک سمعک نامناسب می‌تواند باقی‌مانده شنوایی شما را تحت‌تاثیر قرار دهد و سبب آسیب‌رساندن به گوش شما بشود. هنگامی به تصمیم به استفاده از سمعک می‌گیرید، نشانگر این است که دچار کم‌شنوایی شده‌اید و شنوایی شما مثل قبل نیست.

حال اگر خرید سمعک دیجی‌کالا یا ترب را انتخاب نمایید، به احتمال زیاد سمعک متناسب به نیاز و کم‌شنوایی شما نخواهد بود و به باقی‌مانده شنوایی شما ضربه خواهد زد.

خرید اینترنتی سمعک برابر است با دور ریختن پول خود

سمعک‌ها دارای قدرت‌های مختلفی هستند و متناسب با میزان کم‌شنوایی برای بیمار تجویز می‌شوند. ممکن است که کم‌شنوایی شما یک کم‌شنوایی متوسط باشد ولی در اینترنت یک سمعک اولتراپاور که برای کم‌شنوایی های عمیق است، خریداری نمایید. و یا اینکه یک سمعک با قدرت کمتر نسبت به میزان کم‌شنوایی خود را تهیه نمایید. که در این حالت سمعک اولتراپاور به علت قدرت بسیار زیاد به شنوایی شما ضربه می‌زند و سمعک با قدرت کم نمی‌تواند کم‌شنوایی شما را جبران نماید.

درنتیجه باید از مراکزی شنوایی‌سنجی سمعک خود را تهیه نمایید تا دچار خسارت نشوید. به یاد داشته‌باشید که کم‌شنوایی به هیچ وجه قابل برگشت نیست درنتیجه باید بدرستی از آن مراقبت نمایید و روی باقی‌مانده شنوایی خود با استفاده از سمعک مناسب سرمایه‌گذاری بلندمدت نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به راهنمای صفرتا صد خرید سمعک مراجعه نمایید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به اشتراک گذاری نوشته

فیسبوک
توییتر
لینکداین
تلگرام
واتس‌آپ
ایمیل
بیشتر بخوانید

راه‌های ارتباطی

همه روزه
ساعت ۹:۰۰ الی ۱۴:۰۰ و ۱۶:۰۰ الی ۲۰:۰۰