باتری کاشت‌حلزون

باتری کاشت‌حلزون

فهرست مطالب

باتری کاشت‌حلزون انرژی لازم برای کار کردن دستگاه کاشت را فراهم می‌کند و بدون آن دستگاه روشن‌ نمی‌شود. از این رو کسب اطلاعات لازم در مورد باتری کاشت‌ برای تمامی بیمارانی که دارای این دستگاه می‌باشند، ضروری است.

باتری کاشت‌حلزون مانند تمامی باتری‌های دیگر در دو نوع قابل شارژ و یکبار مصرف عرضه شده‌است. هر کدام از باتری‌ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

اکثر باتری‌های دستگاه کاشت‌ می‌توانند از هر دو نوع باتری یک‌بار مصرف و قابل‌شارژ استفاده نمایند.

برای خرید باتری کاشت‌حلزون بر روی این لینک کلیک نمایید.

باتری کاشت‌حلزون قابل‌شارژ

باتری کاشت‌حلزون

باتری کاشت‌حلزون قابل‌شارژ، قابلیت شارژ مجدد را دارد و بیمار می‌تواند هنگام خالی‌شدن باتری آنرا شارژ کند و دوباره از آن استفاده نماید.

باتری‌های قابل‌شارژ بسته به شرکت‌ سازنده دستگاه کاشت متفاوت هستند و معمولا هر شرکت باتری مخصوص به خود را تولید می‌کند که دارای اندازه مختص به دستگاه همان شرکت می‌باشد و نمی‌توان از آن برای دستگاهای دیگر استفاده کرد.

باتری کاشت‌حلزون قابل‌شارژ چقدر عمر می‌کند؟

باتری کاشت‌حلزون قابل‌شارژ با هر بار شارژ شدن بین 19 الی 40 ساعت کار می‌کند. میزان کارکرد باتری به سایز آن بستگی دارد. هر چه اندازه باتری بزرگتر باشد، میزان کارکرد باتری بیشتر خواهد‌ بود.

باید به این نکته هم توجه داشت که هر چه فرد در محیط پر سر و صداتری باشد، پردازش دستگاه بیشتر خواهد شد و باتری زودتر خالی می شود.

باتری کاشت‌حلزون قابل‌شارژ را به صورت میانگین می‌توان بین 356 الی 500 دفعه شارژ شارژ نمود و پس از آن باید آنرا تعویض نمود. برای اینکه بفهیم که چه زمانی وقت تعویض باتری می‌باشد، باید به زمان تمام‌شدن باتری توجه نمایید. در اواخر عمر باتری، زمان خالی شدن باتری پس از هر بار شارژ به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

باتری کاشت‌حلزون یکبار مصرف

باتری کاشت‌حلزون یکبار مصرف همانند باتری‌های سمعک دارای یک برچسپ بر روی قطب مثبت هستند.

هنگامی که این برچسپ از روی باتری جدا شود، هوا به درون باتری نفوذ می‌کند و اکسیژن هوا با زینک داخل باتری واکنش نشان می‌دهد و باتری روشن می‌شود. باید توجه داشته باشید که تا زمانی که نیاز به باتری جدید نداشته‌باشید، نباید برچسب باتری را جدا نمایید زیرا شروع به مصرف‌شدن می‌کند و قراردادن دوباره برچسپ بر روی باتری تاثیری روی خاموش‌شدن باتری ندارد.

دستگاهای کاشت حلزون معمولا از 2 الی 3 باتری استفاده می‌کنند که بسته به نوع دستگاه کاشت دارد.

ولتاژ باتری دستگاه کاشت‌ 1.45 می‌باشد. هنگامی که برچسپ باتری را جدا می‌نمایید، بهتر است که یک الی دو دقیقه صبر نمایید تا اکسیژن به خوبی به درون باتری نفوذ کند، سپس باتری را در داخل دستگاه قرار دهید.

باید توجه داشته باشید که دستگاه کاشت‌حلزون بسیار حساس است و دارای قیمت بالایی می‌باشد بنابراین نباید از باتری‌های نامرغوب و بی‌کیفیت برای دستگاه کاشت استفاده نمایید. زیرا به مرور زمان باعث خرابی دستگاه شما می‌شوند.

در حال حاضر بهترین باتری دستگاه حلزون موجود در دنیا باتری کاشت‌حلزون ریواک می‌باشد که با نام + rayovac implant pro به بازار عرضه شده‌است.

فروشگاه سایت دارای باتری کاشت‌حلزون + rayovac implant pro به تاریخ انقضا بیشتر از 2 سال می‌باشد.

برای خرید باتری کاشت‌ می‌توانید به این لینک مراجعه نمایید.

چگونه طول عمر باتری کاشت حلزون را افزایش دهیم؟

باتری‌های کاشت‌حلزون قابل‌شارژ همچون باتری‌های گوشی و لپ‌تاپ از نوع لیتیوم‌ یون (lithium-ion) می‌باشند.

باتری‌های لیتیوم یون برخلاف باتری‌های قبلی، برای محیط زیست خطرناک نیستند و انرژی بیشتری را با هر دفعه شارژ تولید می‌نمایند.

در ادامه چند روش را که باعث افزایش طول عمر باتری دستگاه کاشت‌حلزون می‌شوند به شما معرفی می‌کنیم.

  • شارژ باتری کاشت نباید کاملا خالی شود.

باتری کاشت‌حلزون را قبل از آنکه تماما خالی شود، دوباره شارژ نمایید. باتری‌های لیتیوم‌یون را در صورتیکه قبل از خالی‌شدن دوباره شارژ نمایید،طول عمرشان بیشتر خواهد شد.

  • باتری کاشت را کامل شارژ نمایید.

باتری کاشت را می‌بایست به صورت کامل شارژ نمایید. هنگامی که باتری تازه خریداری می‌کنید باید قبل از استفاده باتری را به صورت کامل شارژ نمایید.

  • باتری نباید در دمای بسیار سرد یا گرم باشد.

باتری کاشت باید در دمای اتاق نگه‌داری شود. دمای بسیار سرد یا گرم می‌تواند سبب خرابی باتری شود. باتری سمعک را نباید مقابل نور مستقیم خورشید قرار داد و در روزهای آفتابی باتری را در داخل ماشین پارک‌شده قرار ندهید.

  • باتری‌های کاشت را تعویض نمایید.

در صورتیکه چند عدد باتری کاشت‌ دارید، هر دفعه از یک باتری استفاده نمایید و آن‌ها را تعویض کنید. با این کار میزان فشار از روی باتری کمتر می‌شود و طول عمر باتری افزایش می‌یابد.

بهترین باتری کاشت‌حلزون

بهترین باتری کاشت‌حلزون کدام است؟ این سوالی است که اکثر بیمارانی که دارای دستگاه کاشت‌حلزون هستند از ما می‌پرسند. در حال حاضر شرکت‌های زیادی اقدام به تولید باتری کاشت حلزون کرده‌اند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به شرکت‌های زیر اشاره کرد.

  • Rayovac (ریواک)
  • NEXcell (نکس‌سل)
  • Toshiba (توشیبا)
  • Zeni Power (زنی پاور)
  • Oticon (اتیکن)
  • Hear Clear (هیر کلیر)
  • Power one (پاور وان)
  • iCellTech (آیسل تک)
  • Xcell (ایکس سل)

تمامی باتری‌های فوق استانداردهای لازم را دارند و از کیفیت قابل‌قبولی برخوردار هستند.

بهترین باتری کاشت‌حلزون موجود در کشور باتری ریواک می‌باشد.

برای خرید باتری کاشت‌حلزون می‌توانید به بخش فروشگاه سایت مراجعه نمایید.

قیمت باتری کاشت‌حلزون

قیمت باتری کاشت حلزون بسته به شرکت سازنده متفاوت است. معمولا باتری‌هایی که از کیفیت بالاتری برخوردار هستند، قیمت بیشتری دارند.

برای اطلاع از قیمت انواع باتری کاشت‌حلزون می‌توانید به بخش فروشگاه سایت مراجعه نمایید.

2 پاسخ

  1. بازتاب: علی رحیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به اشتراک گذاری نوشته

فیسبوک
توییتر
لینکداین
تلگرام
واتس‌آپ
ایمیل
بیشتر بخوانید

راه‌های ارتباطی

همه روزه
ساعت ۹:۰۰ الی ۱۴:۰۰ و ۱۶:۰۰ الی ۲۰:۰۰