شنوایی سنجی

چه هنگام باید به شنوایی سنج مراجعه کنیم؟

فهرست مطالب

قیمت سمعک کم شنوایی

چه هنگام باید به شنوایی‌سنج مراجعه کنیم؟

کاهش شنوایی یکی از خطراتی است که ممکن است برای همه اتفاق بیفتد. بعضی افراد از زمان تولد و به دلایل ژنتیکی یا محیطی به کم شنوایی دچار می شوند. تصادف یا ضربه های شدید به گوش از دیگر عواملی است می تواند شما را به کم شنوایی مبتلا کند.

اگر در محلی کار می کنید که سر و صدای زیادی دارد و دائما در معرض سر و صدا هستید. این سر و صدا می تواند به سلول های مویی حلزون در گوش داخلی شما اسیب برساند و شما را دچار کم شنوایی کند.
از سایر موارد می توان به مصرف داروهای اتوتوکسیک، عفونت گوش، جرم گوش و افزایش سن اشاره نمود.
کم شنوایی ایجاد شده توانایی شما را در شنیدن اصوات محیطی کاهش میدهد. شما هنگام رانندگی ممکن است صدای بوق ماشین های دیگر را نشنوید. ممکن است در روابط اجتماعی با اطرافیان با مشکل روبرو شوید. ممکن است در محیط کار خود با مشکلاتی روبرو شوید و کیفیت کار خود را از دست بدهید.

علاوه بر این موارد کم شنوایی می تواند باعث ایجاد افسردگی و جدا شدن فرد از محیط اجتماعی خود شود. با بروز کم شنوایی فرد نمی تواند مثل قبل با اطرافیان خود ارتباط برقرار کند و به مرور از اطرافیان خود فاصله می گیرد و دچار افسردگی می شود.

حال ممکن است با خود فکر کنید که برای جلوگیری از همه این عوامل چه باید کرد؟

در اولین باری که احساس کردید که به کم شنوایی دچار شده‌اید به یک کلینیک شنوایی شناسی مراجعه کنید تا شنوایی سنج وضعیت شنوایی شما را بررسی کند و برای درمان و یا توانبخشی کم شنوایی تدابیر لازم را اتخاذ نماید.

برای ورود به کانال اینستاگرام کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

راه‌های ارتباطی

همه روزه
ساعت ۹:۰۰ الی ۱۴:۰۰ و ۱۶:۰۰ الی ۲۰:۰۰